Löpsedeln:

En god fortsättning på det nya året.

OBS! Vintermiddag i Västergötland, lördagen den 17/2. Medlemmar från alla regioner är välkomna. Mer info under träffar nedan.

Vi har tyvärr varit tvingade att blockera ansökan om medlemskap här på hemsidan p,g.a. attacker från en Rysk server robot (i dag mer än 2500 fejkade ansökningar har    kommit den vägen). Ni som vill komma i kontakt med oss för ett eventuellt medlemskap i Sveriges MC Seniorer v.g. kontakta någon i styrelsen. Tel nr. och e-post adresser finns under kontakter på hemsidan.

 • Allt klart med hotell Entré Norr inför årsmötet 2018. För mer info v.g. klicka in dig på kommande träffar.
 • TANKEN  1 t.o.m. 4 och fotoalbum för 2017 samt årsmötesprotokollet från Seglora finns nu att ladda ner, under nerladdningar för inloggade medlemmar.
 • Vi har träffat en överenskommelse med Hjulingarna i Stockholm om att ha gemensamma MC-turer. Samtliga medlemmar i Seniorerna Södermanland och Uppland kommer att kontaktas av Hjulingarna. Se även under regionnyheter Stockholm.

 

jun12

Att värva nya medlemmar skall vara trevligt och löna sig

Categories // Ordföranden

Hej alla Seniorvänner

Som ni säkert vet så minskar antalet medlemmar något i klubben i år igen, detta är en genomgående trend som drabbar alla MC klubbar. Då vi är en unik rikstäckande klubb i vilken man kan vara medlem i parallelt med den lokala klubben, skulle det vara bra om vi gemensamt försökte värva medlemmar från lokal nivå. Att värva medlemmar till klubben skall vara trevligt och även lönsamt. "Värva 2 få ett år fritt, värva 4 få 2" Använd er gärna av visitkorten som ni fick med TANKEN nr 2/2012 allternativt folders och visitkort som finns under nerladdningar på hemsidan.

Kör lungt så ses vi på våra träffar

Per Hvass, ordförande, tel 08-7786222, 076-0065975, e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

No video selected.

Kommentarer (3)

 • Kent Jonsson
  Kent Jonsson
  08 February 2017 am28 10:28 |

  Kollar du sidan så att den är uppdaterad,för nu har flera skrivit men jag kan då inte läsa deras insändare

 • Eva Romberg
  Eva Romberg
  02 Augusti 2016 am31 07:44 |

  "Varför inte gå med i Sveriges MC-seniorer! Vi har jättetrevliga träffar två gånger om året litet överallt i hela landet. Nu i augusti träffas vi i Nynäshamn och kommer att göra en utflykt till Landsort. Här är det ju mest gubbar, som är med, en del par och ett par kvinnor, som kör själva. Själv började jag köra när jag fyllt 70 och nu har jag kört i åtta år. Vi träffas på fredagseftermiddagen och sticker hem igen under söndagen. Vi har också regionala träffar och kör hemomkring ofta någon gång i veckan! Medelåldern ligger väl runt 60". Så här skrev jag på FB-sida, där jag är medlem "Tanter on the Road MC" för kvinnor över 50.Jag la in den för en timme sedan och redan har fem stycken "gillat". Hoppas det blir någon ny medlem!

 • Eva Romberg
  Eva Romberg
  29 Augusti 2012 am31 09:18 |

  Hej! Har försökt att skriva ett inlägg under "Blogg-översikt", som tydligen skall granskas innan det går att läsa. MEN jag vet inte om jag publicerat det på rätt ställe och har också försökt att lägga in en bild - men det klarade jag inte.... Förstår mig inte riktigt på hur sidan fungerar. Så, eftersom jag gärna vill förstå så kör jag med
  "try and error" så ta gärna bort det som inte fungerar eller ligger på fel plats! :-)
  Tack förresten för de trevliga dagarna i Älvkarleby!
  Eva i Kalmar

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Avbryt Sickar kommentar...
Folder 2010.6 SMC senior_Page_3_Image_0004.jpg

Medlemskap

Hur gör man? videoguider

Medlemsinloggning

För att kunna logga in måste du vara medlem i föreningen. Medlemmar som ej ännu sökt och erhållit inloggning, vänligen ansök nedan under Ansök om medlemsskap. Med detta uppdateras även befintliga medlemmars kontaktuppgifter.

Stadgar