Löpsedeln:

En god fortsättning på det nya året.

OBS! Vintermiddag i Västergötland, lördagen den 17/2. Medlemmar från alla regioner är välkomna. Mer info under träffar nedan.

Vi har tyvärr varit tvingade att blockera ansökan om medlemskap här på hemsidan p,g.a. attacker från en Rysk server robot (i dag mer än 2500 fejkade ansökningar har    kommit den vägen). Ni som vill komma i kontakt med oss för ett eventuellt medlemskap i Sveriges MC Seniorer v.g. kontakta någon i styrelsen. Tel nr. och e-post adresser finns under kontakter på hemsidan.

 • Allt klart med hotell Entré Norr inför årsmötet 2018. För mer info v.g. klicka in dig på kommande träffar.
 • TANKEN  1 t.o.m. 4 och fotoalbum för 2017 samt årsmötesprotokollet från Seglora finns nu att ladda ner, under nerladdningar för inloggade medlemmar.
 • Vi har träffat en överenskommelse med Hjulingarna i Stockholm om att ha gemensamma MC-turer. Samtliga medlemmar i Seniorerna Södermanland och Uppland kommer att kontaktas av Hjulingarna. Se även under regionnyheter Stockholm.

 

maj06

Hemsidesinloggning för nya användare av hemsidan.

Categories // Redax

Här kommer webb och tidningsredaktion informera om klubbens media.

Hemsideinformation

Ni som är medlemmar och önskar att logga in på hemsidan för första gången måste fylla i Ansök om medlemskap/ansök om inloggning, detta för att bli registrerade på hemsidan och få önskat lösenord. Vår webbredaktör vet att ni redan är medlemmar och meddelar er via mail att ni är registrerade för hemsidan. Detta förfarande innebär att vi får en uppdatering av medlemmarnas kontaktuppgifter, e-mail och postadress.

Se gärna videoinstruktion för ifyllandet av uppgifter.

Som inloggad medlem finns även videoinstruktioner om hur ni skriver insändare, reseberättelser, reseplanerare och annat av intresse för medlemmarna.

Har ni synpunkter på hemsidan eller frågor rörande den kontakta gärna webbredaktörerna Per och Bengt.

Kommentarer (4)

 • Kent Jonsson
  Kent Jonsson
  06 February 2017 pm28 12:22 |

  OBS har skrivit på annan plats och önskar att ni läser det och gör något åt det

 • Eva Romberg
  Eva Romberg
  09 March 2016 am31 08:53 |

  Vad betyder "Redax"?

 • Eva Romberg
  Eva Romberg
  09 March 2016 am31 08:52 |

  Vad betyder (Joomla) efter mitt namn?

 • Per-Arne Lindgren
  Per-Arne Lindgren
  28 January 2016 pm31 21:51 |

  Hej. Jag var på Mc mässan idag,mycket att se och mycket att ta in men det var en trevlig dag. Väldigt många Mc- klubbar som stod och presenterade sig, vore inte det bra om vi stod och presenterade Sveriges Mc - Seniorer, något att tänka på tills nästa mässa

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Avbryt Sickar kommentar...
Folder 2010.6 SMC senior_Page_2_Image_0001.jpg

Medlemskap

Hur gör man? videoguider

Medlemsinloggning

För att kunna logga in måste du vara medlem i föreningen. Medlemmar som ej ännu sökt och erhållit inloggning, vänligen ansök nedan under Ansök om medlemsskap. Med detta uppdateras även befintliga medlemmars kontaktuppgifter.

Stadgar