Löpsedeln:

Programmet för Älvdalen finns nu att hämta under kommande träffar.

Hoppas att Facebook nu håller sig ren från oönskade påhälsningar efter åtgärder av Facebook.

Vi har tyvärr fortfarande problem med robotansökningar från Ryssland, så ni som söker medlemskap via hemsidan är fortfarande blockerade. Ta gärna kontakt med någon i klubbens styrelse så får ni hjälp med er ansökan.

 

 

Bli Medlem!

Att bli medlem är ett utmärkt tillfälle att vidga sina vyer, ha möjligheter att träffa likasinnade och få nya vänner från hela landet.

Visst är det trevligt och kul att åka på tur med kompisarna i närområdet hemmavid men variationen på vägar och fikaställen är snart uttömd.

Tänk att få uppleva något nytt med nya vänner spridda i landet. Ser man till våra riksmöten så arrangeras alltid någon speciell visning eller upplevelse som kan vara svår för den enskilde eller den lilla klubben att arrangera, som två exempel kan jag nämna besöket på kärnbränsleförvaringsanläggningen i Oskarshamn och smakprovning av Absolut vodka i Åhus.

Välkommen till en unik rikstäckande MC förening för oss mogna och ansvarsfulla MC tjejer och killar.

Enskild medlem:
Familjemedlemskap:
Betalning sker till PlusGiro:
350 kr/år
500 kr/år
94 76 65-6

Innan du betalar - klicka på länken Ansök om medlemskap och fyll i dina uppgifter. Ange sedan ditt användarnamn som referens till din betaning.

Video

Folder 2010.6 SMC senior_Page_3_Image_0005.jpg

Medlemskap

Hur gör man? videoguider

Medlemsinloggning

För att kunna logga in måste du vara medlem i föreningen. Medlemmar som ej ännu sökt och erhållit inloggning, vänligen ansök nedan under Ansök om medlemsskap. Med detta uppdateras även befintliga medlemmars kontaktuppgifter.

Stadgar