Löpsedeln:

En god fortsättning på det nya året.

OBS! Vintermiddag i Västergötland, lördagen den 17/2. Medlemmar från alla regioner är välkomna. Mer info under träffar nedan.

Vi har tyvärr varit tvingade att blockera ansökan om medlemskap här på hemsidan p,g.a. attacker från en Rysk server robot (i dag mer än 2500 fejkade ansökningar har    kommit den vägen). Ni som vill komma i kontakt med oss för ett eventuellt medlemskap i Sveriges MC Seniorer v.g. kontakta någon i styrelsen. Tel nr. och e-post adresser finns under kontakter på hemsidan.

  • Allt klart med hotell Entré Norr inför årsmötet 2018. För mer info v.g. klicka in dig på kommande träffar.
  • TANKEN  1 t.o.m. 4 och fotoalbum för 2017 samt årsmötesprotokollet från Seglora finns nu att ladda ner, under nerladdningar för inloggade medlemmar.
  • Vi har träffat en överenskommelse med Hjulingarna i Stockholm om att ha gemensamma MC-turer. Samtliga medlemmar i Seniorerna Södermanland och Uppland kommer att kontaktas av Hjulingarna. Se även under regionnyheter Stockholm.

 

Bli Medlem!

Att bli medlem är ett utmärkt tillfälle att vidga sina vyer, ha möjligheter att träffa likasinnade och få nya vänner från hela landet.

Visst är det trevligt och kul att åka på tur med kompisarna i närområdet hemmavid men variationen på vägar och fikaställen är snart uttömd.

Tänk att få uppleva något nytt med nya vänner spridda i landet. Ser man till våra riksmöten så arrangeras alltid någon speciell visning eller upplevelse som kan vara svår för den enskilde eller den lilla klubben att arrangera, som två exempel kan jag nämna besöket på kärnbränsleförvaringsanläggningen i Oskarshamn och smakprovning av Absolut vodka i Åhus.

Välkommen till en unik rikstäckande MC förening för oss mogna och ansvarsfulla MC tjejer och killar.

Enskild medlem:
Familjemedlemskap:
Betalning sker till PlusGiro:
350 kr/år
500 kr/år
94 76 65-6

Innan du betalar - klicka på länken Ansök om medlemskap och fyll i dina uppgifter. Ange sedan ditt användarnamn som referens till din betaning.

Video

Folder 2010.6 SMC senior_Page_2_Image_0001.jpg

Medlemskap

Hur gör man? videoguider

Medlemsinloggning

För att kunna logga in måste du vara medlem i föreningen. Medlemmar som ej ännu sökt och erhållit inloggning, vänligen ansök nedan under Ansök om medlemsskap. Med detta uppdateras även befintliga medlemmars kontaktuppgifter.

Stadgar